Фолк певицата Гергана разкрива какви новогодишни обещания си е дала.

"На себе си обещавам да бъда все така позитивна и слънчева! И с точни попадения и в живота, и в работата! Аз съм зодия Стрелец, а ние, стрелците, не приемаме друго, освен попадение в десетката на мишената. За нас това е жизненоважно, въпрос на чест", разкрива Гергана, пише bliasak.bg.

Обещава ли си да не закъснява през новата година и какво споделя с феновете си Гергана?

"Новогодишните ми обещания"

"С идването на коледните и новогодишните празници винаги ставаме по-сантиментални! За всеки от нас приключването на един период и започването на нов е повод за надежди и мечти. Но това е време не толкова за обещания, а за пожелания и очаквания!

Всеки от нас се надява предстоящата година да го изненада с всичко онова, за което си е мечтал, но то, така или иначе, не му се е случило. Ако става дума за обещания, според мен това са обещанията, които човек сам прави пред себе си, в зависимост от равносметката в края на годината, в зависимост от извоюваните малки и големи победи, в зависимост от щастливите мигове или лошите моменти и свързаните с тях хора, в зависимост от малките или големи предателства на приятели...

Тогава човек си обещава различни неща, с идеята да стане той по-успешен, по-щастлив, по-добър… А относно обещанията към другите, мнението ми е, че обещания лесно се дават, но по-трудната част е тяхното изпълнение. Когато човек е позитивен и отворен към другите, лесно прави обещания! А и празниците предразполагат към това!

На себе си обещавам да бъда все така позитивна и слънчева! И с точни попадения и в живота, и в работата! Аз съм зодия Стрелец, а ние, стрелците не приемаме друго, освен попадение в десетката на мишената. За нас това е жизненоважно, въпрос на чест.

На въпроса дали обещавам да не закъснявам, моето мнение е, че доста се преекспонира случаят с неявяването ми в сутрешното шоу на една телевизия. Аз наистина разбирам какво неудобство съм причинила на екипа на предаването, но в своя защита и в интерес на обективността държа да уточня, че не приемам обвиненията за проявен от мен непрофесионализъм. Защото в случая не става дума за мой професионален ангажимент. Моята работа не се изразява в участия в телевизионни предавания, а в музикални шоу ангажименти, ако мога така да се изразя. И за съжаление те се случват в малките часове на нощта, което предполага различен режим на работа и почивка, от общо приетия.

За хората с нормално работно време от 9.00 до 17.30 ч. сигурно им се е сторил много забавен фактът, че съм се успала, както беше представено в медиите, и едва ли не съм саботирала сценаристите на сутрешното шоу. Но колкото и млад да е човек, почивката е наложителна, независимо по кое време на деня или нощта. А знаете, че в нашия бизнес визията е много важна. Достатъчно сме одумвани за какво ли не, под лупа наблюдават всяка наша крачка, а и явявайки се пред публика, недопустимо е да правиш компромиси с външния си вид.

А за него почивката и достатъчният сън са много важни, както и за здравето. В крайна сметка човек има предел на възможностите. Така че зависи под какъв ъгъл ще погледне човек на нещата. Аналогично е, ако аз поканя посред нощ да се включи в мое участие някой водещ на сутрешен блок, който трябва да стане в 4.30 и към 6 часа, да е в пълна кондиция за пред камерата, и да му се сърдя, ако той отдаде приоритет на преките си задължения, а не дойде, за да разнообрази моето участие.

Пак подчертавам, в конкретния случай не става дума за проваляне на мой професионален ангажимент. Пък и като рожденичка, направих си този подарък - малко повече сън! Така че на въпроса отговарям така: Обещавам да не обещавам нищо… прибързано! И се надявам феновете ми да ми простят онова неявяване. Ето, сега на тях обещавам това - и през новата 2012-та година да им посветя нови, хубави песни!"

Припомняме:

Фолк певицата бе поканена на рождения си ден да гостува на Гала в предаването й "На кафе", където я очакваха куп подаръци и изненади.  Фенка на певицата дори пътува цяла нощ за да изненада любимката си, която не се появи заради това, че се е успала. Водещата Гала не преглътна неудобството на което Гергана подложи екипа и я обяви за непрофесионалист като я нахока в ефир:

„Пожелавам ти прекрасен рожден ден, изключително много фенове, но да се научиш на дисциплина. Аз всяка сутрин ставам в 5.30 и не мога да си представя, ако ей така се успивам отвреме-навреме. Имахме сценарий, имахме интересни видеа за теб – всичко това беше нещо, което съм подготвила за теб.“, бяха част от думите на блондинката.

Според вас права ли е Гергана, че неявяването й в предаването ''На Кафе'' не е липса на професионализъм? Гласувайте в нашата анкета или споделете мнението си в коментарите.

Снимки: Любомир Любенов