Вокалистката на група ''Мастило'', която изтупа малко прах от забвението, което незаслужено й бе отредено напоследък като изпълнителка с участието си в ''Гласът България'', влезе в хорските уста. Не мирясват, докато не й намерят гаджето, а ако няма такова, се силят да й припишат първото заподозряно.

Така на последното парти, на което е присъствала преди да си отиде старата 2011 година я видели заедно с един много симпатичен млад мъж. Веднага медиите отреагираха с най-близкото до ума – това е тайнственото чистак ново завоевание на симпатичната певица.

Само че за общо разочарование на повечето незапознати със светските коафьори това се оказал именно професионалният фризьор на звездите – Жоро Петков, пише kliuki.bg. Младежът обаче е повече от известен за много наши певици и артистки, които редовно прибягват до услугите му.

Сред тях излиза, че е и отскоро превърналата се в брюнетка Вики или, както я наричат – Мастилената Вики. Самият Жоро Петков твърди пред журналисти, че няма време за връзки, така че отпада версията Вики и Жоро да са гаджета.