Те са млади, амбициозни и безспорни професионалисти. Имат солиден опит в създаването на новини, тъй като всеки един от тях е действащ журналист в национални печатни и електронни медии.

Дали страстта към телевизията е по-силна от радиото, специализираните списания или вестниците? Това зрителите на БНТ ще разберат тази събота от водещите на най-новото забавно публицистично предаване ''Срещу новините'' - Краси Москов, Веско Димитров и Гери Найденова.

Краси Москов – млад, чаровен меломан, водещ в радио ''Z-Rock'', който е накарал не малко музиканти и известни личности да се притеснят от неговите хапливи въпроси. Краси бе и един от водещите на първия сезон на предаването ''5400'', излъчвано в национален ефир и продуцирано от !no frame media. Личните му интереси са към музиката, киното, литературата, непознатите места и вкусната храна.



Веселин Димитров също е млад и запленяващ човек. Той е едно от острите пера на българското издание на списание ''Forbes''. Негови материали присъстват на анализаторските страници на в. ''Капитал'' и лайф-стайл изданието ''Капитал Лайт''. Веско обича да слуша алтернативен рок и прекарва слънчевите си почивни дни в съчетание с екзотична храна.

Нежната част от триото на най-новото шоу на БНТ е Гергана Найденова. Младата и красива брюнетка започва своята кариера като журналист, а към момента се изявява във в. ''Торнадо''. Гери е любител на провокациите и всичко, което трябва да бъде извадено на бял свят.

Предаването ''Срещу новините'' ще предложи на зрителите на БНТ интелигентно развлечение в три съдържателни части. Те ще са изпълнени с весели коментари и допълнени с богато видеосъдържание. По различни теми в предаването ще бъдат канени значими фигури в политиката и в обществения живот.

Гледайте първи брой на най-новото развлекателно публицистично предаване ''Срещу новините'' тази събота от 19:00 ч. само по БНТ1!