Сходната съдба на фолкаджийката Алисия с тази на изоставената от Иван Христов тв водеща Вихра ги направи първи дружки.

Двете медийни звезди непрекъснато могат да бъдат засечени на кафенце в лъскаво столично заведение или на лов за скъпи дрешки в някой мол, като за да стане ясно на всички, че двете наистина са си близки, те често щурмуват наляво и надясно хванати под ръчичка.

Всъщност Вихра се присламчи към Алисия още, когато Валери Божинов я заряза заради Николета Лозанова, защото искрено съчувстваше на изпълнителката на ''Двойно повече'', без да знае, че по същото време нейният опосум спортува с уж дружката й тогава Ирина Сарачинова, пише skandalno.net.

Откакто обаче и Вихра се присъедини към клуба на рогоноските, Алисия просто се почувства длъжна да удари едно рамо на тв водещата Вихра. От този момент насетне изпълнителката на ''На ти ми говори'' и Вихра станаха буквално неразделни и се подкрепят не само в личен план, но и си правят при всяка удобна възможност реклама в публичното пространство.

За разлика от Вихра обаче, която още май тайничко се надява Иван да се покае и завърне в семейното ложе, Алисия от известно време върти любов с Ники Михайлов дали напук на Николета, или защото между тях наистина има нещо стойностно, тепърва ще стане ясно.