Две паралелни клюки витаят в пространството - едната - че манекенката Теди Велинова и пластичният хирург д-р Ангел Енчев са двойка.

Другата - че докторът си е кротко женен, както потвърди съпругата му в тв ефира. Според злите езици Теди била толкова опитна в леглото, че успяла да омае видния пластичен хирург и наистина да го разведе с жена му преди няколко месеца.

Именно креватните й мурафети са я превърнали в легенда сред представителите на мъжкия пол, пишат от kliuki.bg. Характеризират я като истински секс терминатор, като жена, която не се жалела и давала всичко от себе си, за да бъде партньорът й доволен, твърдят бивши нейни гаджета.

Макар те и много други да смятат външния й вид за плашещ и противоречив, всички били единодушни, че тайната на успеха на Велинова се криела в майсторлъка й да доставя радост в леглото на мъжа до себе си. Неин бивш любовник разказва следното - „Раздава се като за последно. Много е страстна и дива. За нея няма невъзможни неща. Има многобройни пластични операции и в лицето наистина е малко страшничка, но за сметка на това компенсира с хубаво тяло и всеотдайност в кревата."