Дългият нон – стоп глези дъщеричката на бившето си гадже Маги с безброй дарове. Настоящята любима на Слави Трифонов балерината Мартина не намирала нищо лошо в обичта на шоумена към детето на екс гаджето си и това, че той го глези с различни подаръци, а по празниците се поулива.

За никого не е тайна, че Слави обожава децата, все пак няма свое, констатират от екипа му. Луксозни играчки обаче получава не само детето на психоложката Маги, но и мамчето не остава по-назад. Малко преди Коледа Маги имаше рожден ден и Слави, й направил специална изненада и уникален подарък.

Припомняме ви, че преди време пък лично Слави Трифонов удари едно рамо на Маги, за да може да отвори врати центърът й за психологично консултиране ''Емпатия''. Явно, въпреки че психоложката вече е щастливо омъжена за нашенски бизнесмен няма нищо против екстрите, с които се сдобиват тя и рожбата й покрай неувехналите чувства на Слави, които той явно още таи към хубавицата, пише skandalno.net.

Що се отнася до балерината Мартина тя сега си мълчи за всичко, защото се страхува да не изпусне златната касичка Слави. Според запознати в последно време връзката на Слави с Мартина е доста охладняла, тъй като той реагирал много остро на интереса на медиите към тях и си го изкарвал на нея.