„Да не се объркаме“ е заглавието на новата песен на Антонина, с която тя атакува ударно фолк класациите за 2012-а.

Парчето е създадено по музика и аранжимент на Дидо Калпаков, а за провокативния и забавен текст изпълнителката за пореден път се доверява на текстописец номер едно у нас Росен Димитров.

„Да не се объркаме“ дава сериозна заявка да бъде първият фолк гей хит у нас не само заради тематиката на песента, но и заради клипа към нея.

По забавен и неангажиращ начин в парчето се обръща внимание на един от сериозните проблеми на хората, живеещи в 21-и век – неприемането на различността.

„Точно заради това решихме да поканим истински травестити да се снимат в клипа ми“ - разкрива Антонина.

Тя харесала трите „дами“ Соня, Жужу и Цвети от момента, в който се запознали, и веднага си паснали като характери, което личи добре и на снимачната площадка.

„Соня например трябва да стане комедийна актриса. Направо ни побърка всички от смях“, разказва певицата.

Травеститите в клипа на „Да не се объркаме“ са представени в целия си блясък – те са красиви, секси, екзотични.

„За разлика от други проекти, в които може да са се появявали като гротескни образи, с които са се подигравали, ние нямаме намерение да правим това, напротив. Искаме да покажем колко са уникални и как всъщност сами по себе си са форма на изкуство“, заявява Антонина.

Абсолютни произведения на изкуството са и ексцентричните тоалети в стил ГаГа, с които дизайнерката Жана Кошева е преобразила певицата и момичетата за видео реализацията на песента.

Клипът на „Да не се объркаме“ вече е в ефира на ФЕН ТВ.