Теодора и Анна бяха специални гости в Новогодишната програма на телевизия Pink 15 – Македония. Певиците на Diapason Records получиха специална покана от водещия Драган Вучич да посрещнат новата 2012-а година в компанията на някои от най-големите звезди на македонската музикална сцена и да представят песните си пред многобройните зрители.

Празничното предаване на популярния тв канал представлява невероятен музикален маратон, в който изпълнители от различни жанрове и поколения поздравяват всички пред малкия екран със своите песни.

Сред поканените тази година бяха едни от най-известните имена в нашата съседна държава – Миле Кузмановски, Татяна Лазаревска, Новица Василевски, Анастасия Петреска, Благоя Груйовски, Татяна Стефановска и много други.

Единствените специални гости от България бяха Теодора и Анна. Атрактивните фолкдиви представиха по две свои песни в празничната програма на популярния тв канал Pink 15 и бяха много добре приети от всички.

''За мен е изключително голяма чест, че точно ние бяхме поканени да представим България. Много благодаря на водещия Драган Вучич, че избра нас.'', сподели Теодора.

''Всички изпълнители, които са изключително популярни там, демонстрираха много топло отношение към нас и ми стана много приятно от този факт.

В Македония много се гледат Фен ТВ и Balkanika Music Television и се оказа, че доста добре ни познават – постоянно ни спираха из центъра на Скопие, за да се снимат с нас и да ни поискат автографи. Беше много вълнуващо!'', каза още певицата на ''Ако вдигна''.



''Много се радвам, че станахме част от това грандиозно шоу'', сподели малко след завръщането си от Македония Анна, пише slava.bg.

''Голям комплимент е, че при толкова много певци у нас са се спрели на нас и имахме възможността да представим песните си пред македонската публика и разбира се, да споделим празника с колегите си'', допълни русокосата чаровница.