След като съпругът на Кейти Пери - Ръсел Бранд, официално обяви, че е подал молба за развод, певицата била приютена от най-близката си приятелка Риана да изплаче мъката си.

Близки на изпълнителките издадоха, че Кейти е била наясно за намеренията на комика от няколко седмици, като през цялото това време двете с Рири се чували по телефона. Когато обаче краят на 14-месечния брак стана публично достояние, барбадоската предложила на Пери да дойде при нея в родния й дом, където да се успокои, пише bliasak.bg.

"В последно време Кейти почти не разговаря с никого. Когато обаче разбра, че Ръсел е подал молба за развод, тя моментално звънна на Риана", разказал приятел на американката.

"Кейти не искаше да се обажда на родителите си, защото беше страшно засрамена от случващото се с брака й. Освен това те бяха против двамата да се женят. Риана обаче й оказа голяма подкрепа и веднага се зае да я успокоява. Когато Кейти й съобщи новината, Рири веднага й предложи да долети при нея в Барбадос и да остане с нея и семейството й", разказал още източникът.

Според последната информация Ръсел Бранд подал молба за развод след като вижданията му за общото им бъдеще с Кейти били коренно различни от нейните. Основната причина да сложи край на брака им, британецът посочил с желанието си да има деца, докато певицата изобщо нямала намерение скоро да става майка. Тя продължавала да купонясва и да се държи така сякаш все още е сама, което също много изнервяло актьора.