Еделвайс е една най-успешните италиански порно звезди. От няколко години тя не снима във филми за възрастни.

Със съпругът й – българският фотограф Алекс Ломски се запознали на българското черноморие и от тогава са заедно.

Blife.bg Еделвайс, дали е успяла да приготви нещо традиционно по празниците и специално за Kоледната трапеза.

„С тези неща съм малко зле. Не съм жена, която стои в къщи и приготвя. Всяка жена е силна в нещо, аз съм си избрала кариерата, малко съм егоист от тази гледна точка. Предполагам, че съпругът ми ще ми прости", каза Еделвайс.

„Ядем само по ресторанти", смее се Алекс.

Еделвайс не се е прибирала в България от осем месеца, защото 2011 година е била много натоварена за нея.

„Много неща се променят в кариерата ми и аз съм много щастлива. Искам да изпитвам удоволствие от работата си, искам нови предизвикателства и промени. Преди два месеца излезе италианска комедия с мое участие. Много обичам актьорската професия, харесва ми да снимам филми."

Ролята на блондинката в последната филмова продукция, отново е еротична.

„Винаги съм в еротичният жанр. Моят режисьор ми каза, че за момента няма как да снимам драматична роля, дори и да мога да я изиграя, защото не можел да ме види в такава. Аз бих искала да снимам по-драматични роли, нещо полицейско например."

От месец януари красавицата ще влезе в ново амплоа като водеща на еротично-хумористично телевизионно предаване.

„Ще има много хубави жени, еротични игри, ще бъде много забавно. За първи път ми се дава възможност да водя предаване и съм много ентусиазирана".

Еделвайс е и рекламно лице на нов продукт за засилване на мъжествеността. Телевизионната реклама, която е снимала вече се излъчва в Италия.

„Аз съм много амбициозна, а и имам много късмет. Аз винаги правя това, което харесвам и вярвам, че когато обичаш работата си, всичко ти се отдава по-лесно."

Еделвайс и Алекс са женени вече дванайсет години, но често се налага да живеят разделени, защото тя има повече работа в Италия, а той тук в България.

Попитахме Еделвайс, не се ли притеснява, че някоя българка може да завърти главата на съпруга й?

„Не се притеснявам, какво мога да направя? Аз никога не съм била ревнива. Все пак не мога да си го вържа за крака, ако той иска да изневери ще го направи. „

Би ли простила изневяра или паралелна връзка?

„Зависи от изневярата, но паралелна връзка малко трудно. Еднократна изневяра, може, защото всички мъже изневеряват. В това съм сигурна, няма такива които да не го правят. Не вярвайте, ако ви казват, че има мъже, които не изневеряват! Всички го правят в един момент", убедена е Еделвайс.

„Не трябва да обръщаш много внимание на мъжете, за да не им омръзваш. Да му показваш от време на време, че го харесваш, не да тичаш след него. Аз ги карам на мен да ми обръщат внимание, не аз на тях", споделя своите женски хитрости Еделвайс.