Мишо Шамара избра да посрещне 39-ия си рожден ден вчера облечен от глава до пети като шогун.

Той открадна от мафиотския бос Джаро от сериала „Под прикритие” любимото му заведение и го превърна за една вечер в имение на азиатски феодален властелин.

Рожденикът повели персоналът да е в японски одежди и да го гледа в очите, а акцент в менюто - „да не изброявам там сушита, сакета, другите неща се сещайте сами”, изреди в типичния си стил Шамара.

В собствените очи на музиканта образът на шогун му пасва добре, съобщава в. "Монитор"

Сценарият за рождения ден на Шамара предвиди като антураж и няколко охранители. „Държах да са в кендо доспехи, като на древните самураи, а не с дрехи от карнавален магазин”, разкри рапърът, който с днешна дата се подвизава с псевдонима Биг Ша.

Шамара допълни, че обикновено празнува рождения си ден цели 4 дни.

Първо в заведение, а след това и с домашните. „То след моя рожден ден Новата година изглежда страшно скучна. Аз дори лягам и спя тогава. Купона съм си го взел предварително”, обясни още рожденикът. Мишо разясни и защо не е кръстен Стефан в тон с вчерашния празник. „Виж сега - Архангел Михаил е шеф на всички останали. Така и аз да си нямам проблеми с войската. Майтап. Всъщност съм кръстен на дядо си”, допълни музикантът.