Първият сезон на музикалния формат X Factor още не бе приключил, а ето че започнаха записванията за втория.

Кой ще бъде водещ на шоуто обаче е въпрос, който вълнува мнозина. Дали чаровният блондин Део отново ще ни радва с присъствието си от екрана или ще бъде заменен от свой колега?

Официално от екипа на предаването отговор няма, но според запознати бившият барман отново ще представя талантите в X Factor, пише bliasak.bg.

Део също не коментира дали е имал разговор с продуцентите на тази тема, но не спира да се усмихва, когато му отправят въпроса. От което можем да предположим, че скоро отново ще се изправи на сцената в столичната зала „Фестивална“.

Макар шоуто вече да приключи Део продължава да работи съвместно с участниците. Той не само поддържа връзка с тях, но често имат и общи ангажименти. Така например водещият призна наскоро, че по празниците ще има съвместни изяви с Рафи, както и с други участници в предаването, пишат от kliuki.bg

Съдиите също не са забравени от блондина и той често е засичан в компанията им. Затова освен на концертите на звездите от X Factor, Део посещава и тези на колегите си. Последно, водещият присъства на промоцията на новото парче на Поли Генова „1,2,3…“.