Фолкфурията Теодора отново има мъж до себе си - пише „България днес”.

Предизвикателната брюнетка очевидно е превъзмогнала любовната си мъка по шефа си в „Диапазон рекърдс” Ненчо Касъмов и го е заменила с друг.

Ден преди Коледа изпълнителката беше забелязана да вечеря в закътана кръчма в Студентски град, за да е далече от любопитните погледи на колежки и фенове. Компания й правеше гологлав мъж, който подчертано се държеше джентълменски с дамата.

Двамата останаха близо час на една от най-вътрешните маси на заведението, където не спряха да интимничат, пишат от kliuki.bg.

Теодора явно се забавляваше с мъжа до себе си, защото не спираше да се смее на шегите му. Въпреки че беше в заведение и похапваше шопска салата, изпълнителката не свали зимната си шапка от главата, защото искаше да остане неразпозната от останалите гости на кръчмата – сиреч от народната любов. Час по-късно към влюбените се присъедини още една двойка. В един момент Теодора загърби приятеля си и започна женска раздумка с другото момиче. Певицата се съветваше с приятелката си за това как трябва да изглежда новия й клип и какви песни трябва да запише.

Теодора се раздели с продуцента си Ненчо Касъмов след 6-годишна връзка. Двамата дори се сгодиха, но това не им попречи да сложат край на връзката си. Наскоро изпълнителката на „Моят номер“ огласи, че няма мъж до себе си, но явно не страда от липса на мъжко внимание.