Алисия ще изненада публиката в Народния театър ''Иван Вазов'' и милионната зрителска аудитория пред малкия екран с музикалния си избор за грандиозния концерт на 25 декември, който ще закрие тазгодишната кампания ''Българската Коледа''.

Благородната инициатива се превърна в една от най-хуманните традиции на територията на страната ни. Тя се провежда под патронажа на президента Георги Първанов от 2003 година насам и набира средства за лечението на болни деца, пише signal.bg.

Звездата на Ара Мюзик се включва за втора поредна година. Този път обаче тя е решила да допринесе за празничното настроение по време на мероприятието не с песен от своя репертоар, а с нещо класическо, което е записала специално за случая.

“Българската Коледа” е поредното, но не последно благотворително начинание, което Алисия подкрепя. Изпълнителката на „На ‘ти’ ми говори” неведнъж е показвала и доказвала, че има голямо сърце. Освен от чисто човешка гледна точка, тя е водена и от майчинското си чувство. Синът й Валери е нейният най-голям приоритет и мисълта, че той би могъл да бъде в същото тежко положение, я кара да откликва всеотдайно на различни каузи.

”Децата са безценно богатство. Няма наши и чужди – всички трябва да са ни еднакво скъпи, те са бъдещето и ние сме длъжни да се грижим за тях. Сигурна съм, че направеното добро днес ще ни се върне стократно утре!''- споделя певицата.