“Колкото по-високо се качва маймуната, толкова повече й се вижда задникът”. Както и предникът.

Поговорката важи и в буквалния, и в преносния смисъл за фолкпевицата Анелия, която лъсна на участие в пловдивски клуб по... дамска превръзка, а после, вместо да замълчи или да се извини за гафа, тя още повече омаза положението. Заради която мнозина заподозряха, че бялото не е само по гащите, а и по носа й.

Ден след като фотограф на пловдивския сайт "Под тепето" успя да заснеме "голата истина за Анелия", която бе излязла да пее по чорапогащник и прашки, изпод които ясно прозираше дамската й превръзка, фолкпевицата направи шокиращо изявление. "Не мога да разбера това ли е най-важното? Някой да ти снима под полата, да ти снима бельото, да ти снима интимните части. Много ниско ниво!... Аз съм много над нещата. Няма нещо, което да ме сломи, но това си е чисто и просто добре направен монтаж", изцепи се изпълнителката на хита "Игри за напреднали".

Снимките, които очевидно за всички са си съвсем истински, както и последвалият "коментарен хит" на Анелия, буквално взривиха интернет. Ето част от коментарите, които свалят звездата на земята:

"Много било грозно да я снимат под полата. ПОД КОЕ? Защото аз не помня да е имала пола - беше си по гащи и чорапогащник!"

"Скъпа моя парцалке, няма нужда да ти снимат под полата, когато си без пола".

"Кое да е монтаж, бе, Анелийке, че си забравила да обуеш пола ли? То като се надруса човек, другия път и без чорапогащник може, само по прашка и превръзка!"

lor4eto - “Ами като си излязла да пееш по бельо и ти се виждат срамотиите как точно да те снимат?! На всичко отгоре си и родител, ако ти си над “тези неща”, то едва ли детето ти ще го проумее. Издъни се и ще си го понесеш - разочарова много хора, които наистина те смятаха за различна от останалите!!!”

"Аман от курвенски номера за привличане на вниманието".

"Тая жена тотално изби рибата вече!!!! Ужасна е, ужасна !!!! Беше толкова секси и красива преди, сега прилича на поредната евтина проститутка, която освен да си показва срамотиите, друго не може. Не е истина просто как една жена може да се принизи толкова за пари и евтина слава. А тя си беше известна, и то не малко. За какво й беше всичкото това излагане? Беше ми много симпатична и все си мислех колко класи е над съперницата си Емилия. Е, вече хич не мисля така. Пропадна страшно много!"
"Така се е набарабанила, че е забравила и полата да си облече, и всичко, хахаха, не прощават наркотиците".

"Като се надрусаш още един път, можеш и без гащи да излезеш да пееш".

"Лично за мен обяснението може да бъде само едно - Анелия е здраво пияна, или надрусана. По-вероятно второто. Просто не мога да допусна, че човек в нормално психично здраве и нормално състояние, ще излезе да пее пред хората по сако, долни гащи и чорапогащник",цитира blitz.bg.