Вярна на имиджа си на нощна птица е на път да създаде място, на чиито дансинг ще събира съмишленици. През последния месец стилистката влага повече енергия в интериора на мечтания бар, отколкото в селекцията на тоалети за „Седем часа разлика”. Горещата парти точка за цветни породи от хай-лайфа се нарича „Имало едно време” и заема помещенията на бившия клуб „Библиотека” „Най-важното тук ще е музиката. Залагам изцяло на поп, защото този жанр изчезна от нощния ни живот за сметка на хауса и чалгата.”, разказва за бизнес авантюрата си съпругата на Маги Халваджиян.

Интериорът създава с помощта на екипа, градил декори за предаванията на Global Films (“Море от любов”, „На кафе”, „Господари на ефира”). “Но не очаквай дизайнерски изхвърляния”, предупреждава тя. „Наблегнали сме на герои от комикси в стилизиран вид, в който не са никак популярни. В Европа готините клубове са само олющени стени, осветление и адекватен плейлист. Тук хората все още искат лукс и излишно изобилие дрънкулки.”

Заведението ще отвори още тези дни, но официалното откриване е планирано за януари. Акцент в програмата за петък и събота ще са сетовете на DJ Nasko, който дълги години веселеше гостите на ключови места като Backstage и Sofia Live Club. Кремена признава, че избора на човек зад пулта се оказал особено труден. „Младите готини диджеи бягат, като чуят „поп”. За тях това е сватбарска музика и им е под достойнството да я пускат.” Енергичната дама вече ухажва упорито поп принцове, внос от чужбина, които да хванат микрофона в „Имало едно време”.