Счупени бутилки, кръв, разбити возила, ритници и юмруци помрачили пищното сватбено тържество, на което си казаха „да” две от най-заможните чеда – Алекс Арабаджиева и Стайко Стайков, наследници на приказно богатите олигарси – Арабаджиеви и Стайкови.

Питиета и дрога, за които се разбра, че употребявали двама от гостите на празненството, превърнали „изисканите” випаджии Витя и Мартин Белото в страховити хищници, които само дето не си "светиха маслото". И така, в разгара на бляскавото празненство, докато младоженците пускали гълъби към небето за вечна любов, техните приятели са се трепали до кръв между масите в сватбената зала.

Първоначално са си разменяли само юмручни удари в ресторанта на комплекс „Елените”. Последвал удар с бутилка марково уиски, която Мартин Белото, считан за най-новия наркобос в София, счупил в главата на Витя, пише kliuki.bg. Бързите охранители на олигарсите едва овладели положението. Все пак от главата на Витя бликнала силна струя кръв. В яда си той не спирал да рита и удря противника си. Битката се пренесла на паркинга пред ресторанта.

*Снимки: Елена Фотева, 24 часа

Мартин се метнал на капака на джипа на Витя и започнал да подскача. Ламарините не издържали телесата на младежа и се забили заедно с него в мотора на возилото. Приятели понечили да му помагат да слезе, но той ги пъдел с ръмжене. Поседял половин час върху счупения джип, след което решил да си ходи по живо и по здраво. Бащата на Марто Белото е бивш митничар, има два автомобила, които се водят кордон. Разполага и с охрана от десет момчета.

*Снимки: Blife