След като се разбра, че поп принцесата Бритни Спиърс се е сгодила за гаджето си Джейсън Травик, най-обсъжданото нещо стана не предстоящата й сватба, а пръстенът, с който любимият й поиска ръката.

"Разбрах, че за Джейсън не е било от значение да купи пръстена с най-голям камък. Той е търсил нещо качествено и красиво и затова се е спрял на платина с 3-каратов диамант и още няколко по-малки брилянта, инкрустирани по цялата дължина на бижуто. Само платината може да задържи диамантите достатъчно здраво и няма опасност да промени цвета си през годините", смята експертът Майкъл О'Конър.

Специалистът заявил също така, че цената на подобно бижу е около 90 000 долара. Злите езици моментално пуснаха слуха, че Бритни не е била особено впечатлена от третия си годежен пръстен, но се преструвала, за да не обиди годеника си, пишат от bliasak.bg. "Бившият й съпруг Кевин Федърлайн й предложи с бижу за 400 000 долара, а сегашният й пръстен е четири пъти по-евтин. Бритни не е особено възхитена, но знае много добре, че Джейсън няма особени финансови възможности", коментирал близък до двойката.