Изглежда, че и Новата година не вещае нищо добро на Витомир Саръиванов. По всичко личи, че похотливата дружка на опосумите пак ще остане без работа.

Колкото и да се стараят приятелите му по чашка Иван и Андрей да го внедрят в някой свой проект, като че ли Вито е урочасан и за нула време унищожава всичко, до което се докосне. Искат не искат, по Нова година опосумите ще бият за пореден път шута на Витомир Саръиванов и ще го изхвърлят на улицата. В бодуарите на "Нова тв" усилено се шуми, че Вито този път изхвърча не просто от поредния проект, който е успял да омаскари, но въобще трябва да спре да разчита на Иван и Андрей да го уреждат с работа, защото приятелството е едно, но бизнесът си е бизнес.

Този път Вито ще се сбогува с лемурската си службица в "Междинната станция", защото явно и според неверниците Иван и Андрей е успял да нанесе максимума вреди на които е способен, но все пак не бива да се рискува. Припомняме ви, че опосумите се проявиха като истински мазохисти по отношение на Вито и колкото, и проекти той да проваляше, те все му даваха шанс да се докаже, но явно и тяхната чашка си има граница. Витомир Саръиванов успя да прецака редица телевизионни формати, сред които като абсолютен провал без да се замислим можем да определим, "Островът на изкушението", "Хванати в изневяра" , "Рулетка" и др., пише skandalno.net.

Последният и съкрушителен удар от Вито в ролята си на главен редактор обаче опосумите претърпяха при последното си шоу "Разбий Иван и Андрей", на което те залагаха доста големи надежди и изглежда именно този формат е камъчето, което преобръща необратимо колата на Вито, който без гърба на двамата си другари, май ще трябва да се сбогува завинаги с телевизията.