Многодетната майка Анджелина Джоли явно е започнала да взима пример от актрисата Кейти Холмс, що се отнася до това какво да позволява на децата си.

И тъй като Кейти е доста либерална по отношение на петгодишната си щерка Сури, Анджи също отпуснала юздите на шестте си хлапета.

Първа от новопридобитата свобода решила да се възползва Захара, която побързала да удължи къдравата си коса с екстеншъни.

Шестгодишното момиченце беше забелязано с новата си прическа в Лас Вегас, където тя, братята, сестрите и родителите й изгледали шоу в памет на покойния Крал на попа Майкъл Джексън.

През 2009-та прическата на Захара стана обект на оживена дискусия в Интернет пространството, след като журналистката Алисън Самюълс обвини Анджелина, че е занемарила външния вид на момиченцето и я призова да направи нещо с косата й.

Тогава съветите на авторката се обърнаха срещу самата нея, след като феновете на звездното семейство й се нахвърлиха с аргумента, че като посланик на добра воля на ООН Джоли има много по-важни задачи от това всяка сутрин да се чуди на коя страна да среше дъщеря си.