Въпреки слуховете, че Юлиан Константинов се задява с водещата на шоуто "Аз обичам България" Евелина Павлова, той смята себе си за всеотдаен баща и перфектен съпруг.

Съпругата му Юлия е собственик на интернет сайтове. Двамата имат синове - 12-годишният Георги и Никола, който е на четири и половина години. Юлиан и Юлия са заедно от 20 години, а официално семейство се водят от 13. Някои съвпадения ги карали да смятат, че връзката им е повече от съдбовна. Освен че двамата носят сходни имена, братята им са учили в един клас и са кръстени с едно и също име - Пламен. Бабите и на двамата пък се казвали Елена.

Всяка свободна минута Константинов предпочита да прекарва със семейството си, а бащинството смята за най-хубавото нещо на света. "Никога не съм си представял, че човек може да обича толкова силно, както обича децата си", казва Юлиан.

Капитанът на отбор от "Аз обичам България" разкрива още, че с Андрей Слабаков са противници единствено в рамките на шоуто, а извън него са първи приятели и отлично се разбират. И двамата са несврътливци, които не могат да стоят на едно място. Като дете Юлиан бил толкова буен, че бил изключен от няколко училища, а на инспекторите от детска педагогическа стая им било омръзнало да се занимават с него. "Щях да ставам волейболист, дори бях капитан на "Левски", а преди това исках да бъда авиоконструктор и ловец на тигри-човекоядци", признава водещият на "Аз обичам България" и "Стани милионер". После обаче се влюбил в музиката, а сега очевидно в телевизията, където вече е познато и харесвано лице, пише blitz.bg.