С наближаването на коледните и новогодишните празници попзвездата на всички времена Васил Найденов изненадващо разкри, че има проблеми със секса заради болна простата.

"От една година съм сексуален въздържател, тъй като закъсах с простатната жлеза и ми се наложи операция", проплака Кеца.

Той не скри, че на концерта на композитора Стефан Димитров в НДК му се наложило да излезе на сцената с катетър.

"Бях с катетър, тъй като ме чакаше операция на простатната жлеза. Бях и почти без глас... дори ми биха някакви инжекции", разказа Найденов пред журналистката Цветана Пешунова.

Въпреки окаяното му здравословно състояние рутината му го спасила и той успял да си изпее парчетата си без грешка.

Кеца е свикнал да се преборва със здравословни сакатлъци и да излиза на сцена, без да е в стопроцентова форма. Преди много години на фестивала "Златният Орфей" той успял да пее с тежка алергия. Не се уплашил и когато го хванал ток по време на концерт. Докато се разхождал по високата сцена Кеца решил сантиментално да поседне на стъпалата. Когато ги пипнал обаче за опора, го хванал ток и силно го разтресъл.

"Ако знаеш какво да правиш в такива моменти, можеш да спасиш нещата. Въпрос на опит е", категоричен е изпълнителят на супершлагера "Телефонна любов".

Докато Васко Кеца се жалва от болна простата, мениджърът му Ивайло Манолов изкара двуседмична почивка на остров Мартиника. Почернелият като негър импресарио се върна от екзотичното кътче с цяла торба подаръци за Найденов - кафява захар, местен ром, кокосов ликьор и корали.

По коледните празници Манолов ще сготви на Васил рецепта, която научил на Мартиника и ще сервира вечерята на приятеля си с екзотичен коктейл "Кайпириня".

Въпреки дертовете му с простатата Васил Найденов и тази година е калесан от БНТ за едно от най-знаменателните новогодишни събития - концертът на площад "Батенберг".

Кеца ще зарадва събраното множество с евъргрийните си срещу солидната сума от 20 000 лева, твърдят запознати.

Той дори ще отброява навлизането на Новата година в национален ефир, пише blitz.bg. Певецът е обявил двайсетте бона за твърда цена срещу негово участие по празници. Оправдава се, че за сметка на това винаги оставя бакшишите на оркестъра или на подгряващите певци.
Колкото и да бил тлъст бакшишът, той отивал навсякъде другаде, но не и в джоба на Найденов.

Веднъж богат швед хвърлил цяла пачка долари на сцената в краката на Кеца. Той не се навел да ги събере, а после чистачката ги измела. На Васил оркестрантите занесли само един долар.

Снимка: Bulphoto