Галена Димова - Георгиева е „Мисис България - 2010” и „Мис България Селена - 2006”, носителка и на много други титли за красота.

От 2010 г. е щастлива съпруга на строителния предприемач и президент на волейболния клуб ЦСКА Георги Георгиев.

Двамата имат дъщеря на три годинки на име Виктория и син - бебето Георги Теоргиев Георгиев - на три месеца.

Георги Георгиев - баща има и още три дъщери от предишен брак.

Галена освен топмодел е и бивша спортистка по плуване и лека атлетика - висок скок, републиканска шампионка и по двете дисциплини.

- Коя е най-гъзарската игричка досега, която бебето Георги е получило?
- Ние му купуваме неща, които са полезни за развитието му. Винаги купуваме само неща, които смятаме, че за детето са важни. Всичко останало е снобария за мен и аз съм против.

- За три месеца ти не само се възстанови, но и те виждам редовно по ревюта. Ходиш ли на фитнес или на други процедури или от грижите около малките се отслабва най-добре?
- Ходя веднъж седмично на фитнес, но внимателно, защото още не ми е зараснала раната от секцио-операцията, иначе има още за „прибиране”, но доста съм свалила, след като родих и съм се „поприбрала”. Иначе грижите около децата най-вече ми помагат да съм във форма.

- Сигурно майка ти е до теб неотклонно и ти помага. Не сте ли наели вече и нова гледачка, защото знам, че грижите около децата и дома ти са големи?
- Намерихме една гледачка отскоро, очаквам да не ме разочарова и в бъдеще и да ни помага пълноценно. Но добре, че е мама, която е плътно до мен, както и другата баба - на мъжа ми майка му.

- Кога съпругът ти е проявявал конкретна ревност към теб и защо, имали ли сте по-сериозна кавга, дори скандал по такъв повод?

- Той навсякъде е с мен, ако не е ангажиран, разбира се. Не е имало никога подобна дрязга между нас по темата „ревност”, а и никога не съм му давала повод за това.

- А ти самата ревнувала ли си го за нещо конкретно, сигурно около него се навъртат много „златотърсачки”, знаеш около хората, които имат успешен бизнес, това е обичайно явление и по цял свят?
- По принцип съм ревнива, но който обича, е такъв! Георги не ми е давал повод, защото той навсякъде винаги излиза с мен, непрекъснато се чуваме по телефоните, когато сме разделени, ако не е в офиса, си е в къщи и знам къде е, с кого е и какво прави през цялото време.

- Разбрах, че вече със съпруга ти Георги Георгиев сте планирали да заминете за празниците в Дубай, разкажи повече за тези ваши празнични намерения.
- И двамата обичаме много да бъдем на топло, малката също много има нужда от това. През лятото не успяхме пълноценно да я заведем на море поради бременността ми и затова сега решихме тримата да заминем в Дубай. Ще отидем заедно с мои добри приятелки, цяла женска компания. Аз на 28 декември имам рожден ден, правя 30 години и ще празнувам юбилей, а на следващия ден пътуваме, връщаме се на 4 януари. И след като се върнем, ще продължим да празнуваме, защото рожденият ден на съпруга ми на 6 януари.

- Спомням си, че в медиите се писа за един инцидент с двама ви от миналата година около Коледа, на 27 декември 2010 г. по-точно. Тогава във вашия пиано-бар в кв. „Изток” сте били със съпруга ти, когато в заведението е пристигнала дъщерята на алкохолния бос Митьо Стайков - Яна, с шумна и добре почерпена компания, а съпругът ти ги бил изгонил, после те се върнали и станало меле - има ли нещо вярно в това?
- Не е вярно, ние предния ден имахме събитие в заведението заради едно момченце на име Божидар, да съберем средства за операцията му - едното му краче беше по-късо от другото, него само баща му го гледаше. В заведението бяха дошли известни личности, които вместо подарък за рождения ми ден отделиха средства за детенцето. Така посрещнах и рождения си ден тогава. Точно в този ден, за който се писа, аз не съм била там и не знам за подобно нещо. Иначе това момиче аз никога не съм го виждала на живо, само на снимки и съм чела за него.

- Ти скоро роди, имаше ли период, в който двамата със съпруга ти се въздържахте от секс и колко време продължи това, преди и след раждането?
- Не е имало такъв период за нас, може би малко след операцията, иначе сме си били заедно през цялото време.

- Според теб бременността помага или пречи на мъжете да правят редовен и желан секс със съпругите си и какъв е твоят опит?
- Не бих казала, че пречи, зависи от двойката и как се чувства жената. Даже съм чула, че когато жената е бременната, тя има най-голямо желание за секс. А при мен желанието си беше нормално и естествено.

- Пишете ли си еротични или закачливи смс-и или някакви други послания, които си изпращате през деня, докато той е на работа, а ти си заета с всичките си задължения, за да поддържате страстта помежду ви?
- Преди сме си пращали, но сега не ми е удобно да пиша, предпочитам да се обадя, отколкото да пиша, че с две деца съм доста заета. Преди си пишехме „Обичам те!”, „Липсваш ми!”, а сега си го казваме - непрекъснато!

- Разкажи ми за най-необикновената любовна нощ или преживяване заедно с мъжа ти.
- Много са наистина... Примерно веднъж искахме да отпразнувахме „Св. Валентин” заедно, той имаше работа на морето и му беше мъчно, че няма да се видим на този ден. Аз обаче не издържах и спонтанно
тръгнах с колата в 11 ч през нощта за морето!

Въпреки че знаех, че ще стане късно и че той може да си е легнал и заспал, както и стана, но аз го събудих, а тогава той много се зарадва че въпреки всичко сме заедно. Така отпразнувахме празника на влюбените един ден по-късно, но понеже беше спонтанно, стана много романтично.

- Правите ли си сексизненади, тематични подаръци, еротично бельо, други по-пикантни закачки, задължителни за един здрав и дълготраен семеен интимен живот?
- Не, не смятам, че това е задължително за една здрава и дълготрайна връзка. Разчитаме на любовта си и на себе си, на момента и спонтанността на реакциите ни един към друг.

Вижте фотогалерия:

Снимки: Хайлайф, интервю: Светлана Терзиева - Сесил, blitz.bg