Лео Бианки ще се опита да помогне на Христо Сираков при избора му на съпруга във второто коментарно студио на „Милионер търси съпруга”, което ще бъде предавано директно в събота от 19:45 ч. по TV7.

Освен атрактивния готвач водещата Диана Любенова е поканила и други експерти, които да помогнат на нейният приятел милионер да направи правилния избор.

Първа в студиото ще влезе известният психолог Диана Бузева, която ще има за задача да определи типовете момичета и да обобщи типовете поведение, което те демонстрират пред Христо Сираков. Психоложката ще изкаже и своите хипотези относно развръзката в предаването.



Лео Бианки, водещ на „Какво ви забърка Лео”, и светската журналистка от BLife Нина Петкова ще се присъединят към коментиращите, като изкажат своите позиции за медийното бъдеще на момичетата. Разбира се, Лео ще прояви мъжка солидарност споделяйки своите съвети към Христо по въпроса как един мъж може да избере правилната жена сред 17 красавици.

Дали така деликатен ще бъде и четвъртият гост в студиото, като се има предвид, че това ще бъде известната с директността си журналистка и ПР Соня Колтуклиева, предстои да видим в събота от 19:45 ч. в коментарното студио на „Милионер търси съпруга” по TV7.