И тази събота спортните фенове ще се насладят на забавния прочит на спортните събития от седмицата в рубриката „Пред банята” на предаването „Факторът Кошлуков” по TV7.

Гост водещите ще споделят подробности и лично заснети кадри от атмосферата на „ел класико” сблъсъка Реал Мадрид – Барселона, на който те присъстваха на живо. Липсата на подобен спектакъл у нас ще бъде заличена от ретро коментара на Иво Райчев от първото класиране на националния ни отбор на световно първенство по футбол. Той ще ни върне 50 години по-рано, когато родните лъвове вземат скалпа на Франция на митичния Сан Сиро.

Зрителите на TV7 ще научат дали Ники Александров ще успее да отвърне на удара и да затапи своя устат колега от Дарик. Сблъсъкът между двамата ще бъде прекъснат от общите им усилия да докажат, че Емил Кошлуков не е бос в спорта.

Трогателни сълзи от Тиери Анри в Лондон ще отключат въпроса защо в България не се отнасяме подобаващо с най-успешните си спортисти. Сериозната част ще прелее в незабравимите фрази на Пената, който ще се върне с гръм и трясък в „лафа на седмицата”. И още: как привържениците на Спортинг си пожелаха Николета за Коледа, защо започнаха да ни дисквалифицират и при ски скоковете, какво мисли гаджето на Стойко Сакалиев за футболистите, шутове от Дженифър Лопес, аржентински целувки с балкански привкус и секси календар за десерт.

Всичко това тази събота само в спортната рубрика „Пред банята” на „Факторът Кошлуков” по TV7.