Поредната премиера по холивудски на български филм се състоя миналата вечер. Лентата "Още нещо за любовта", която тръгна официално по кината от вчера, събра екипа и актьорите във филма, както и много приятели.

Сред звездите на филма са Калин Врачански, Симеон Лютаков и покойният Велко Кънев.

В "Още нещо за любовта" Врачански, който е познат с ролята си на романтик в сериала "Стъклен дом" отново се превъплъщава в образа на добър герой. Феновете обаче искат да видят Калин в някоя по-различна роля, защото според тях би се справил повече ако играе злодей

"Калин Врачански се оказа много желан за роли на романтични мъже. Не че е лошо, но мисля, че човекът е много добър актьор и спокойно може да влезе в образа на убиец, крадец или луд.Всеки може да изиграе добър, романтик или циганин, но да се превъплътиш в психопат, например, е предизвикателство" пишат почитатели на актьори из форумите.

Някои се съгласяват, че Калин ще бъде много по-интересен ако вкара малко злоба във филмовите си персонажи. На други актьора не им харесва особено много, но смятат, че точно ролята на романтик му отива макар, че понякога "е прекалено студен и дървен".