Бившият ватман Евгени Минчев изневери на българските мъже и хукна по англичанин.

От няколко дни паркетният лъв разхожда като панаирджийска мечка из София новото си завоевание - лондонския топмодел Уолтър Столи, пише "Уикенд".

На Бала на топмоделите, Минчев се появи с младока, който може да му бъде син.

На бизнес дами и миски "ВИП персоната" представи новото си гадже и не пропусна нито един удобен момент, за да демонстрира прекалено близките си отношения с англичанина.

Минчев успя да се набута в лондонските светски среди като си купи титлата "лорд ъф Итън" за 1000 евро и явно там някъде е забил модела.



Самият Столи преди известно време заяви, че с нетърпение чака да дойде в България, за да се увери, че всичко, което Минчев му казва е истина, пишат от Lifestyle.bg

„Ще го помоля да ми покаже всички български красоти, искам да опитам от всичко, само не знам как ще ми подейства типичната ви българска студена супа - таратор. При нас сме свикнали супите да са топли, защото времето ни е по-студено от вашето... „, казва в интервю за Светлана Терзиева - Сесил Уолтър Столи.

Столи няма намерения да прави бизнес у нас. Засега той се задоволява с кариерата на модел в Лондон и вниманието на Евгени Минчев.