Татяна гостува в "Открит микрофон" и сподели, че за нея 2011-та е една от най-успешните й години като изпълнител. "Завърнах се!" - категорично заяви тя.

Певицата е изключително доволна, че е имала възможността на предложи на феновете песента "А уж не бях такава", която се нареди сред хитовите фолк попадения, пише signal.bg.. "Тази песен ми даде още един тласък напред" - каза Татяна и не скри, че е рискувала, залагайки на нов екип, но пък си е струвало, защото крайният резултат е красноречив.

"Нещата така се случиха при мен. Може би беше времето, в което трябваше да сменя екипа за работа и си давам сама преценка за себе си, че наистина един изпълнител трябва много добре да подбира екипите, с които работи - текстописци, композитори, аранжори. Оттук нататък за мен всяко едно нещо е на 100% важно - текст, музика, аранжимент, звукозапис, смесване. Много важно е и какъв клип ще направиш, визията, местата на снимките" - обясни певицата.

Добромир Калпаков e нов композитор, който успява да впечатли Татяна с интересните си идеи, макар че името му не е утвърдено, тя решава да заложи на неговите авторски композиции.

"Изпълнителите, които имат повече възможности - финансови и каквито и да са, в повечето случаи залагат на утвърден композитор или един кавър, който знаеш, че ще стане хит. При мен нещата винаги се случват много спонтанно и аз много се радвам, защото аз не съм заложила на най-утвърдените имена в нашия бранш. Ето, заложих на един млад композитор, който не знам дали е работил с други изпълнители във фолка, но ето песента си стана хит и се хареса, разбира се благодарение и на аранжора Калин Димитров" - разказа Татяна.