Петя Дикова стана свидетел срещу катаджия-наркодилър, който беше спипан при зрелищна акция през миналата седмица.

Катаджията от столичната полиция Зоран Стефанов беше арестуван на излизане от София в района на караулката на Владая при акция „Чистота”.

От вратата на джипа му разследващите извадили 6 дози кокаин на кристали, който е с изключително висока чистота и без примеси. Още една доза беше открита в приятелката на Зоран.

Според полицаите той доставял поръчката на купонджии в Банско. Версията на Стефанов била, че отива да празнува в планинския курорт с гаджето си. Намерените в колата му 15 грама кокаин се оценяват на около 1000 лева, пише БЛИЦ.

Веднага след като спипаха катаджията дилър, полицаи спряха на случаен принцип друг автомобил, защото имаха нужда от свидетели, докато правят обиска. Това по ирония на съдбата се оказали две известни мадами - Петя Дикова и нейната приятелка - водеща от фолк телевизия, които били тръгнали на купон.

Щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева и дружката й чинно изпълнили гражданския си дълг, оставили данните си на разследващите, за да ги викнат при евентуално дело срещу наркопласьора с пагони, след което продължили по пътя си.

Снимка: Булфото