Бракът на Иван Христов и жена му Вихра все още не е официално прекратен, но бившите съпрузи вече са разчели графика по грижите на малката им щерка Ава.

Оказва се, че неделният ден е изцяло отреден за таткото Иван, тъй като по това време Вихра води на живо рубриката „Съпругите" в „Станция Нова."

„Всеки ден" засече водещия на разходка с малката в столичен мол две поредни недели и татко, и дъщеря изглеждаха много щастливи. Запознати със семейните драми на „опосума" и бившата му жена издават, че двамата са стоплили отношенията и Вихра вече позволява на Иван да взима детето. Единственото й условие било Ава да не се среща с любовницата ма баща си Ирина Сарачинова и нейните деца.

Докато тя е на работа Иван разнообразява наследницата си. Обикновено той избира най-лесния вариант-мотаене из мола и гледане на детско 3D кино.Така хем денят минава по-бързо, хем хлапето има различни възможности за забавление в търговския център.

През останалите дни от седмицата 6-годишната Ава е плътно до майка си. Всяка сутрин Вихра я води на детска градина, а за прибирането се грижи една от двете й баби.