Ромската перла Софи Маринова заяви в предаването Директно с , че от собствен опит е разбрала, че циганите са по-добри любовници.

Певицата е изчислила е, че сменя партньорите си на около три години, харесва по-обикновените момчета и не обича сухарите и хората, които й говорят сложно. Запитана дали е достатъчно богата, Софи заяви, че се чувства изпълнена с любов и в този смисъл е много по-богата. Но Карбовски настоя да каже нещо по-конкретно за парите. Отговорът на Софи бе:

“Да, аз съм една от най-търсените певици. Откъм пари не мога да се оплача. Обичам малките жестове. Радвам се на цветя, на кино”.

"Против твоя глас нищо не мога да кажа, макар, че мразя чалга", вметна . Песента “Стари рани”, с която става много известна е посветена на ранна любов.

“Тогава страдах и посветих песента си на момчето, което ме изостави”.

Относно любовта гласовитата фолк певица е категорична, че циганите са по-добри любовници, защото правят всичко като за последно.

“Моите мъже винаги аз сама си ги свалям. И обикновено сънувам тези, с които по-късно съм ставала близка”, признава ромският славей.

“За първи път правих секс на 17 години, бях смотаничка, но сега си наваксвам. За циганка да започнеш на 17 в любовта е много късно. Искам, много искам още деца. И внуци искам, а имам два-три аборта. Не обичам да използвам презервативи. Никога не ме боли глава и корем и не пия никакви хапчета”.

Когато разговорът се завъртя около бедняшкия живот на ромите, певицата призна, че помага на своите събратя с каквото може и колкото може. Обича да помага на талантливи ромски деца и прави такива жестове постоянно. “Мъчно ми е за бедните цигани. Искам да помогна на повече хора и с удоволствие ще направя каквото мога за ромите. Защо да не стана ромски лидер?”.

“Най-много обичам песните на , нея слушам най-често”, казва Софи Маринова и запя "Детелини".

Мечтата на Софи е да има голяма къща в София, защото се притеснява, че с песните и силната музика притеснява комшиите си и те протестират. Мечтае да си намери добър съпруг, който да се грижи за нея, както и да роди още едно дете. Наскоро е посетила врачка, която й предрекла щастлив брак с богат и мил мъж, пишат novini.bg