Бившата приятелка на намери сродната си душа в Италия.

Фотографът Симоне Фалчета е открил новата си муза в лицето на дългокраката хубавица.

Кристина Милева е един от най-успешните ни модели зад граница

Тя е една от най-успешните модели на „Ивет Фешън“, а той има шеметна кариера, името му е познато и в Европа, и в Америка.

Докато бившето й гадже се заигра с половината български млади актриси, Кристина работи като луда и вече се е преместила да живее с новия си приятел. Двамата изглеждат сериозно влюбени, а работата им ги сплотява още повече.



Криси не крие, че понякога Симоне й дава модни съвети и благодарение на него си подбира по-рок дрехи и аксесоари, държи косата си естествена и свободна.

Двамата ще журират модното шоу, с което „Ивет фешън“ ще избере най-добър модел за 2011. Влюбените ще отсъдят коя от 22-те участнички е най-достойна да бъде първа.

След това, обиколките на Кристина и Симоне продължават. Те редовно летят от Милано до Ню Йорк, където Симоне има множество ангажименти.

Италианецът е известен с участието си в шоуто на Тайра Бенкс „Следващия топ модел на Америка“ като гостуващ фотограф.

Фалчета е роден през 1972 в Милано. Той има три големи хобита: татуировки, фотография и аналогови филми. Снима от 7 години. През първите две е работил като асистент-фотограф в Испания.

После се премества в Ню Йорк, привлечен от модата и дизайна, за които има огромно поле за изява в космополитния град.

Все още се занивама с бодиарт и татуировки, когато намери време за това. Като нищо да нашари и новата си любима, макар татуриовките да са табу в света на професионалните модели.