"Kоледа" е там където са умовете и душите ни - заповядайте на едно своеобразно пътешествие с художника Деян Вълков!

Деян Вълков е роден в Силистра през 1971 г. Завършва Софийската Художествена Гимназия през 1990 г., а висшето си образование завършва в Националната Художествена Академия специалност стенопис - випуск 2001 г. Живее и работи в София.

Той е млад, но вече утвърден и добре познат съвремене автор, реализирал редица самостоятелни изложби в София, Варна, Силистра, Пловдив, Ню Йорк, както и множество участия в общи изложби в България, Чехия, САЩ.

През 2011 г. печели в Изложба-конкурс, специализация в ателиетата Cite' Internationale, Париж.

Изложбата можете да видите от 8.12.2011 г. до 8.01.2012 г. в галерия А'Туин, съобщава

* * *

Галерия „А'Туин" е открита на 17 октомври 2011 г. и е първото по рода си галерийно пространство, разположено на територията на един от най-големите търговски комплекси в гр. София - „The Mall"/бул. Цариградско шосе 115А, ниво +1/.

Галерията предоставя пространство за съвременно българско изкуство, както на утвърдени в своята област автори, така и на млади творци. „А'Туин" има амбицията, чрез периодични авторски и колективни изложби, да популяризира сред ценители и колекционери, широка палитра от образност и пластична култура в областта на живописта, графиката, рисунката, фотографията и приложните изкуства.