Тайни ченгета стоят зад щурма на заведението на фолк певеца Константин в Студентски град. Чалготеката била атакувана по сигнал на тайни ченгета заради съмнение за разпространение на наркотици от клиенти.

Акцията бе проведена от барети, които нахлуха изненадващо миналата събота. По неизвестни причини обаче информация за акцията не се появи никъде.

"Затвориха за един час заведението. Започнаха да проверяват за документи наред, явно търсеха някого", разказва очевидец на полицейската операция, пише вестник "Всеки ден". След като не е останал и един непретарашен клиент, униформените извели двама души, тъй като в тях били открити количества канабис и кокаин.

От МВР пък не крият, че десетки тайни агенти дебнат в столичните чалготеки и следят какво правят клиентите им. Никой не може да ги разпознае-те са хубави, млади и нямат и ден стаж като ченгета, но са обучени и разузнават. Обикновено са от провинцията, тъй като лицата им не са познати и след като мисията им приключи, могат да се приберат вкъщи и да продължат да живеят спокойно.