Преслава се разплака на промоцията на новия си албум пред гостите в столичен клуб. Причина за сълзите й бе не само вълнението от концерта, а и присъствието на баща й Кольо Иванов. Точно в нощта на събитието той бе именник и празнуваше с дъщеря си Никулден.

Поводът развълнува чувствителната певица и тя призна на микрофона, че не може да сдържа сълзите си и е благодарна на родителите си за всичко, което са й дали. Тя обаче чувствала вина, че работи много и рядко има време за семейството си.

В този емоционален дух протече цялата вечер и гостите на изпълнителката на "Как ти стои" бяха доста изненадани от представянето й. Преслава е сред звездите, които дават рядко интервюта и не разкриват никакви подробности от личния си живот, особено пред по-многобройна публика. Най-близката й приятелка Галена обаче разкри,че новият й албум бил много специален за колежката й, затова тя преживява драматично представянето му.

Преслава изкарала болезнена сценична треска и едва не припаднала от нерви на сцената, издава още половинката на вафления бос Галин, пише вестник "Всеки ден".

"Благодаря ви! Трябва малко да се успокоя, надявам се и вие да ми помогнете", с усмивка съобщи изпълнителката на "Как ти стои", когато излезе разтреперена на сцената. Пребледняла от притеснение, Преслава изпълни две песни от новия си албум и се втурна да се преоблича. Тя смени общо три тоалета и изпя всички парчета без притеснение.

Снимки:Bulphoto