Белослава – певицата с кадифен глас гостува на Жана в рубриката "Сладки приказки" по TV7.

Нейната музика е също така красива,елегантна и изискана като самата нея. Тя е от изпълнителите, които не смятат, че трябва да присъстват в медийното пространство на всяка цена.

"Изчезвам, но само медийно, защото няма нужда от толкова суета. През цялото това време концертирам, репетирам, записвам, но не считам, че това трябва да бъде достояние на масовата публика" споделя Белослава за своите публични изяви, пише blife.bg.

Наскоро зрителите видяха и видеото й към най- новия й сингъл "Why" (Защо). За него певицата казва: "Този сингъл прилича много по характер на това, което предстои в целия албум".

Певицата често си задава въпроса "Защо" както пее в новата си песен: "Аз съм човек, който повече мисли отколкото трябва. Винаги трябва да си задаваме въпроса "Защо?". Това е въпрос, който мотивира цял един житейски път. "Защо?" има всеки ден. Мисля да кръстя албума си "Когато има защо", защото когато има защо, човек се посвещава на нещо, споделя, обича, казва, пее, търси, иска, намира".

Във видеоклипа Белослава е с различна визия, но признава, че не обича големите промени: "Не обичам да правя крайности в името на това, музиката да бъде чута. За мен музиката винаги е водеща, но човек понякога трябва да предприема провокации, защото в този забързан и пълен с живописни картини и хора медиен свят, понякога това е задължително."

Тя знае, че това, от което никога няма да се откаже е нейната същност, нейната душа: "Не бих си сменила душата. Тя е дар от Бога и аз много си й угаждам - слушайки хубава музика, работейки с добри музиканти, хранейки се с хубава храна, четейки добри книги".