Две златни рибки получи водещият на "Гореща точка" по ТВ 7 Николай Бареков. Той днес има имен ден и служителите в сутрешния блок избраха началото на неговата част от сутрешния блок за да покажат аквариума, в който плуваха двете нищонеподозиращи създания.

Рибките вече имат имена, щастливо обяви в ефир Инна Пелева. Едната се казва Гореща, другата Точка. Бареков обаче се интересуваше от далеч по-интересния въпрос дали всъщност рибките са мъжка и женска, за да не вземат да се чифтосват в ефир.

Пелева се включи в странния диалог, който се водеше на фона на паркираните трактори на зърнопроизводителите пред площад Народно събрание и си пожела от любовта на двете рибки да се излюпят малки горещи точици, пише novini.bg.

Трябва да поканим ихтиолог, препоръча Николай Бареков, това е специалист по рибите, обясни набързо водещият усещайки неловкото мълчание, което предизвика думата в красивата брюнетка. Звукът ми беше намален, обясни конфуза Пелева. Пожелавам ти златните рибки да изпълнят всяко твое желание, а ти да изпълняваш всяко наше желание, пожела водещата на именника.