Новата песен на Емануела "Попитай за мен" бе презентирана в края на ноември.

Само за няколко дни баладата получи силно одобрение от феновете и стана любима за някои от тях.

"Историята на песента по някакъв начин е свързана с мен и е дотолкова свързана, че само не влизам в манастир. Но ще запазя името на мъжа само за мен. Тази песен ми е много на сърцето. Ако трябва сега да вляза в студиото да я запиша, няма да мога. Трудна ми е, защото е по някакъв начин преживяна от мен и ми е трудно да я пея" - разказва изпълнителката в "Станция Нова".

Във видеото на парчето участва топ гримьорът Кирил Чалъков, който може и да гримира фолк звездите, но като цяло няма положително отношение към най-масовата музика у нас, особено към онези по-кръшни ритми в репертоара на певците.

"Исках клипът да е черно бял, за да е по-различен. Също така аз никъде не пея, наблегнахме на историята. Искам да благодаря на Кирил Чалъков, че се съгласи да се снима в клипа ми, защото знам, че много изпълнители са го канили и той не е искал, но явно му хареса ролята на свещеник. Много му отива и много добре я изигра" - обяснява Емануела, цитирана от Lifestyle.bg

Сред най-близките приятелки на Емануела е Преслава, като двете си споделят и най-съкровените тайни, а и често излизат да се забавляват заедно.

"Винаги сме били близки с Преслава. Особено сега, когато живеем близко една до друга, често пием кафе заедно, смеем се заедно. Тя е толкова сладка, че няма как да не си близък с нея. Виждаме се преди участия и после тичаме из България.

Даже миналата седмица спуках гума и тя си ме прибра от магистралата. Смятам, че като характери сме много различни, но сме много емоционални и може би това ни свързва като приятелство. Между нас няма вражда. Аз постоянно слушам албума й в колата си. Имам много любими песни от нейните, тя също от моите. Пеем си ги по участия и дори можем да обменяме идеи. Забавно ни е. Другите колежки, с които съм по-близка са Софи Маринова, Румина, Алисия" - споделя Емануела.