Венета Харизанова определено е една от любимките на Слави. Пухкавата двойничка на Моника Белучи редовно се изявява в проектите на Дългия – вреди се в продуцираното от него шоу – „Денсинг старс“, а сега се е намърдала в „Умна и красива„. От няколко седмици тя оценява претендентките за голямата награда в конкурса за уж интелигентни хубавици – джип, пълен с книги.

Каква ли е причината Слави така да лансира Венета Харизанова? Разровихме се надълбоко и попаднахме на любопитна история, разказана отчасти и от самата манекенка. Ако се вярва на думите й, то Трифонов се е отказал от доста неща, за да я ухажва.

Преди около 3 години телевизионният тандем Слави и Росен Петров изненадващо се разпадна. Новината бе шокираща, защото две петилетки двамата се разнасяха като дупе и гащи. Росен бе до учиндолеца дори в най-тежките му моменти – заместваше го при окьоравяването и му пазеше мястото до пълното му възстановяване.

Училият за милиционер Петров напусна хранилката си в продуцентската фирма „Седем осми“ и се закани никога повече да не работи с Дългия, разбира се за пред хората запази уговорката, че със Слави запазват топлите си чувства.

След разрива между двамата водещи се появиха какви ли не версии. Едната от тях гласеше, че Трифонов се опитал да метне бившия си сценарист и съдружник с много пари. Сумата била колосална за родните стандарти – около 500 хил. лв. Тя била част от печалбата на общата фирма на двамата дългогодишни съратници. Слави, като по-хитър, решил да не дели големите пари и опитал да отсвири колегата си. Това довело до бурен скандал и логичната раздяла.

Има обаче и едно по-пикантно обяснение защо са скъсали Слави Трифонов и сивият кардинал на шоуто му.

В историята, която ще разкажем Трифонов и Росен Петров са двата катета в любовен триъгълник. В ролята на изкусителната хипотенуза пък е мила им Венета… Харизанова.

Преди няколко години Венета Харизанова напомни за себе си в пресата, като разгласи на всеослушание, че е била ухажвана от Слави и Росен едновременно. Изказването й е факт, който може да бъде изровен в архивите.

„Преди време и двамата ме сваляха, но без да са нахални. Слави ми пишеше съобщения. Росен – също. Чудех се какво става. Започнах да изпращам есемесите на Росен на Слави и обратното. Беше ми забавно да гледам как ще реагират на тази ситуация“, призна си тогава манекенката, която понастоящем е носителка на титлата „Мисис България“. И де факто забърка страхотна интрига.

Усетил от есемесите, че има конкурент за сърцето на Харизанова, Дългия пощръклял. Той бил в ужас задето някой му правел сечено в свалката и се заканил да си отмъсти подобаващо. За целта обаче трябвало да установи кой е съперникът му. И, разбира се, не мирясал докато не разбрал.

„Слави все ме питаше: Кажи кой е тоя. Трябва да е от моите хора. Докато накрая не разбра и много се ядоса. Каза само: Той ми е най-близък, а такива номера да ми прави…! Беше тръгнал даже да го уволнява. В продължение на седмица Росен се водеше уволнен от шоуто. Той ми се сърдеше много. После на Слави му премина и всичко си тръгна постарому“, разказва фаталната брюнетка, пише skandalno.net.

Е, явно примирието е било само временно. Както се потвърди от развитието на събитията, Слави забавя, но не забравя. Днес учиндолецът неще и да чуе за Росен. Мрази го от цялата си душа и не може да преглътне, че го е предал.

За сметка на това към интригантката Венета е все така благоразположен, което е видно от телевизионните ангажименти, които й осигурява. Двамата са ярък пример за това колко истина има в поговорката, че старата любов ръжда не хваща.