Зрелищно шоу от светлинни ефекти, мощен звук и блясък бе подготвила иконата на сръбската музика Лепа Брена и зарадва БГ почитателите си, като пя в продължение на 2 часа.

Тя изпълни едни от най-големите си хитове през годините. Освен добре познатите парчета, като „Ti si moj greh" и „Luda za tobom" певицата изпя и вече утвърдените хитове от новия си албум - „Brishi me" и „Metak sa posvetom".

Малко преди да се появи на сцената, феновете проследиха на голям екран в залата нейното пристигане - певицата буквално се приземи пред входа на „Арена Армеец" с хеликоптер, пишат от lifestyle.bg . Мнозина обаче заподозряха, че това или е нейна двойничка или е запис, направен по-рано, тъй като само за броени секунди изпълнителката успя да се придвижи от хеликоптера навън през залата до сцената вътре.

По време на двучасовата си изява певицата смени четири тоалета. Освен с добра визия тя впечатли публиката и с мощен глас. Брена успя да развесели феновете, като си поиска питие и вдигна наздравица за своите почитатели.

„Наздраве" - провикна се от сцената Лепа Брена към БГ феновете. По време на своето изпълнение на парчето „Nocas mi srce pati" певицата прикани да й донесат вода, но се пошегува, че не би отказала и „по-твърд" алкохол. „Донесете ми вода. А може и нещо друго", каза Брена. За миг сцената се превърна в импровизирана кръчма - голяма маса с бяла покривка и няколко питиета. Докато опитваше от „напитките" Брена буквалво „изля" душата си, като изпълни повече от чувствено няколко балади.

Специален гост-изпълнител по време на концерта бе Рени, която изпя две песни - „Гергьовден" и „Като птица". Нашата изпълнителка е добре позната в Сърбия, а преди няколко години тя издаде албум изцяло със сръбски песни. Затова изборът й за специален гост не бе случаен.

Малко преди същинския финал Брена се появи на сцената... с мотор. Изпълнителката призова всички да се обичат с безспорния си хит - „Hajde da se volimo".

„Булгарско, много ви обичам", това каза Брена на феновете си за финал. Тя, разбира се, излезе и на бис, като за краен завършек на концерта изпълни емблематичните песни - „Cetiri godine" и „Jedan dan zivota", пишат от lifestyle.bg.

Появата на певицат а с полилей и слънчеви очила в камъни пък бе разтълкувана като копие на Лейди Гага стила. Доколко й отива е отделен въпрос...