Фолк дивата Гергана си спечели анти-фен навръх рождения си ден. Водещата Гала още е бясна на фолк-певицата, която пропусна срещата им в „На кафе“.

Продуцентите подготвили гости, подаръци, торти и видео пожелания за звездата, а тя не благоволила да се появи.
След случката феновете на Гергана й изпратили шеговит подарък.

Те сюрпризирали любимката си с будилник. И докато всички обърнали на шега проваленото й гостуване, Гала продължила да бълва змии и гущери по певачката. Българската Опра разлютено заявила, че няма да приеме никакви извинения от певицата.

Барбито на фолка се опитало да се свърже с водещата, но тя не й вдигала телефона. Това поразвалило празника на Гергана, която не могла да измисли лъжлив предлог и искрено признала причината за липсата си.

Зрителите на предаването са страшно учудени защо Гала, която има дългогодишен опит в телевизията, загуби самообладание и захвърли листите със сценария си на пода. Това не успя да тушира раздразнението й и тя продължи предаването си с кратка нравоучителна реч:

„Пожелавам ти прекрасен рожден ден, изключително много фенове, но да се научиш на дисциплина. Аз всяка сутрин ставам в 5.30 и не мога да си представя, ако ей така се успивам отвреме-навреме. Имахме сценарий, имахме интересни видеа за теб – всичко това беше нещо, което съм подготвила за теб“

От думите на Гала станало ясно, че Гергана вече не е добре дошла в „На кафе“. Е, поне вече си има будилник!