Победителката от първия сезон на мюзик айдъл Невена Цонева и приятеля й барабинистът Венелин Венков обявиха, че оставят София и отиват да живеят на село, подобно на много родни популярни личности

Двамата признаха, че зарязват живота в столицата и отиват да живеят "в едно прекрасно селце близо до София". Влюбените започват да изграждат своя къща от нулата, която трябва да стане готова до няколко месеца. Те си спомниха и за първите трепети по време на запознанството им преди 4 години.

"Беше на турнето през 2007 и аз изобщо нямах никакъв контакт с Венко. Реших, че не може да не си говорим и като тръгна една приказка, чак до сега. Първата ни целувка беше на 11 август, на кея в Бургас ."

Те признават, че разлика във възрастта не им пречи. Венко разказа, че си имат огромно доверие: " Засякохме си погледите преди толкова време, беше любов от пръв поглед и всичко се случи естествено. Аз съм се излекувал от ревността преди много години. Двама души, за да са заедно, трябва да си вярват. Отдавна съм казал, че ревността е бичът в едни взаимоотношения."

Пред btv Невена, която наскоро се раздели с продуцентите си от Вирджиния Рекърдс призна,че вече се чувства свободна. Тя създаде своя музикална компания и тепърва й предстои да популяризира новите си парче "Извоювах си свободата.Имам много песни, които чакат реализация и популяризиране. Стилът, е който ги правя е съвсем различен от това, което съм правила до сега" разказа младата изпълнителка, пишат от blife.bg.