Бившата водеща от „На инат“ била забелязана на софийската централна гара.

Партньорката на магарето Марк О`Селски нервно тропала на своите токчета, изцяло облечена в черно.

В ръце Силвия от „Биг Брадър 2″ и „Градски момичета“ била понесла две миниатюрни кученца. Шумното й присъствие огласило гарата и мястото около автобуса.

Слисани граждани наблюдавли крясъците й по телефона, от които на кученцата й им треперели ушите, пишат от kliuki.bg

Българската Анджелина Джоли пристигнала в женска компания, решена да стигне до морската столица, каквото и да коства това на малките й чихуахуа. Според очевидци те гальовно били наричани „дечицата ми“ и „милички“.

По-любопитните хора не разпознали Силвия, но се поинтересували от белите й породисти гадинки. На въпрос как се наричат тя кокетно признала – Принц и Ромео.

Драгоева, която се сгоди, но още не е споличила да се бракува, се намъкнала в автобус гушнала питомците си. Мацката погазила всякакви правила на междуградския транспорт, в който животни могат да се пренасят единствено в клетка.

В нета тя пуска клипчета със своите домашни любимци, като гордо твърди, че са се метнали на майка си. Сгодената Силвия все още не е замъкнала любимия си в Гражданското, но по всичко личи, че има фикс идея да стане майка. Драгоева е взела практичното решение да потренира „упражнението“ с дребните кученца.