Този месец корица на мъжкото списание Mr. Big е попфолк певицата Мария. На партито по случай представянето на списанието тя разказа за фотосесията, за работата по новия си, седми, албум и новия мъж в живота й.

Мария не скри радостта си от красивите снимки за Mr Big.

„Чрез тази фотосесия изразявам себе си като жена, не като певица. Радвам се, че така се чувствам и така изглеждам".

Мария работи по новия си албум. На 13 януари, мисли да направи грандиозна промоция, която ще съвпадне с рождения й ден. Парчетата са дело на най-добрите музиканти от Гърция, Румъния и Македония. Миньончето не скри вълнението си от предстоящото събитие, тъй като не е издавала албум от 2005 година, пише blife.bg.

Мария започва своята музикална кариера от телевизионното предаване „Като лъвовете", преди двайсет и две години.



Според сексапилното миньонче упоритостта и перфекционизмът й са и помогнали да се развива в кариерата си.

„Аз съм максималист и изключително мотивиран човек. За мен няма събота или неделя, няма спане два часа. Ставам и започвам да работя, безпокоя всички от екипа. Не обичам да ме лъжат и да ме мотаят, като се каже десет дена това е. Нищо не ме задоволява, нямам таван".

Относно новия си приятел и причината за раздялата й със съпругът й, Мария каза:

„Аз не съм приключила отношенията си с Митко заради друг мъж. Ние сме разделени преди много време, седем месеца не сме заедно. С мъжа, който е до мен, сме заедно от скоро. Причината за раздялата е комплексна, нещата се променят, емоциите ескалират. Няма как да върнеш и чувства и емоции. Незнам, нещо се случи, някъде се разминахме. Аз съм безумно влюбена в момента. На рожденият ми ден съм решила да му направя премиера, ако сме още заедно", шегува се Мария.