Конфликтът между Крис Хъмфрис и Ким Кардашиян мина всички граници и все повече заприличва на „Войната на семейство Роуз“.

Само два месеца след като баскетболистът беше хванат да кръшка на съпругата си с две жени в нощен клуб в Маями,Ким Кардашиян поведе истинска кампания срещу него. Брюнетката не се задоволи да съсипе имиджа му представяйки го като лош съпруг и грубиян, но го обяви и за гей.

Американското списание „Star“, публикува новината на първите си страници, позовавайки се на близък до риалити звездата. Пред изданието, източникът разказал, че съпрузите не са имали сексуални контакти в продължение на седмици след медения си месец в Италия. Причините за това останали неизвестни, но Ким доверила на сестра си Клоуи, че се чувства много обидена и засегната.

„Една нощ тя дори опита да му направи стриптийз… Запали свещи, пусна музика и започна да се съблича. Но Крис едва вдигна очи от телевизора и й каза: Остави това за по-късно маце. Гледам SportsCenter сега.", разкрива той. Според източника, първоначално Ким отказвала да повярва, че съпругът й може да е гей, но в крайна сметка доверила на сестра си опасенията си, че той е хомосексуалист, пишат от hotarena.net.

Приятели на баскетболиста от NBA обаче са категорични, че слуховете за гей наклонностите на Хъмфрис са напълно абсурдни. И са напълно убедени, че приятелят им е жертва на поредната кампания организирана от жена му.