Лейди Гага е лицето на първия за 2012 г. брой на Vanity Fair.

Огромната шапка и червената рокля, с които поп сензацията е на корицата, по нищо не издават какво ни очаква няколко страници след това. А именно една чисто гола Гага, без грам цензура, но много стилно издържана поза, заснета от известната фотографка Ани Лебовиц.

Освен тялото, 25-годишната изпълнителка иска да разголи и душата си, пишат от lifestyle.bg. Само че тази на Гага, защото образът, който сама е създала, припокрива все повече и повече истинското и Аз.

"Когато съм на сцената, ставам ужасно отворена и искам да дам всичко от себе си. Когато обаче светлините загаснат, всъщност не знам какво да правя със себе си" - разкрива Стефани Джоан Анджелина Германота, както всъщност се казва тя.

Същността на Стефани все повече избледнява, за сметка на екстравагантната самоличност на Лейди Гага, която притъпява нормалните й възприятия и сетива.

В интервюто певицата разкрива неспособността си да бъде щастлива с мъж: "Никога не съм се чувствала наистина обичана от любовник... но сигурна съм, че истинското щастие се крие в това да накараш някого да се усмихне, докато си на сцената." - казва успокоително майката на милиони "малки чудовища" по света.