Красавицата Скарлет Йохансон беше една от жертвите на хакерската атака, чиито лични голи снимки лъснаха в медиите в края на лятото.

От всички хакнати обаче най-тежко го преживя 28-годишната актриса, на чието голо дупе се насладиха милиони потребители в нета.

В декемврийския брой на сп. Interview Скарлет за първи път признава защо така ревностно брани личния си живот. Но дали е искрена?

"Любимите ми актьори са тези мистериозни хора, чийто личен живот не пречи на работата им. Като зрител съм забелязала, че колкото по-малко знам за този човек, толкова по-дълбоко мога да вникна в ролята, която играе. Като актьор мисля, че колкото повече хората знаят за теб самата, толкова е по-трудно да ги убедиш в това, което правиш", казва тя.

"Нямам Facebook и Twitter и нямам намерение всички да знаят, че в момента вечерям или пиша писмо, или оставям децата в училище. Това за мен е много странен феномен. Не мога да се сетя за нещо по-безумно от това да споделяш с всички детайли от личния си живот. Ако успея да запазя нещата так, ще бъда една щастлива жена..."

Скарлет крие личния си живот, но за това пък не се притеснява да разкрива детайлно тялото си, дори и облечена, пишат от lifestyle.bg.

Тя провокира и съблазнява отново и отново, прави го и във фотосесията към това интервю. А после го играе скромна и срамежлива. Е, не се прави така...