Водещата на „Панаир на суетата” по ТВ 7, сигнално жълтата Албена Вулева, е своеобразен шампион и рекордьор в категорията жени по безпроблемно наливане с твърдо питие, без това да й създава проблем и да й е видно по нещо в поведението.

Албена е в състояние да гаврътне (което най-редовно прави в кръчми) три големи и ако иска, да продължи, пишат от kliuki.bg.

Телевизионерката обаче запазва вид на свежа краставичка, което говори за тренинг и за още нещо. Шегобийци коментират подобаващо гледката.

Според тях руската кръв в жилите на Албена Вулева може да се превърне във водка, но във вода – никога. Докато сеирджиите и кибиците възприемат нещата на шега и с весела насмешка, сервитьорите, които са преки свидетели на какво ли не, не престават да се изумяват всеки път, когато атрактивната дама при всяко сядане на масата изпива триста милилитра алкохол.

Това си е колосално пиене, когато става въпрос за жена, твърдят опитните кръчмари. Прави впечатление, че Албена си пийва с кеф и мерак и после безпроблемно си тръгва по права линия.