Слуховете, че новият любим на фолк певицата Мария е депутатският син Християн Гущеров се оправдаха. Фолк дивата откровено призна, има връзка с него и заяви, че е изключително щастлива.

“Да, с Християн сме заедно и мога да кажа, че е чудесен мъж. Това не е просто авантюра. На 29 години съм и не мисля, че трябва да бъда сама”, коментира пред „България днес“ миньончето, което ще получи развод до месец.

Сексапилната брюнетка каза, че причината за развода с бившия й съпруг са охладнелите им отношения. „Нямаше за какво да си говорим, освен за дъщеря ни Марая”, споделя фолк дивата, която отново се радва на богат любим.

Според клюките двойката се запознава по време на участие на певицата в столичен клуб. Двамата си разменят телефоните и бързо си уговарят среща. Oттогава двойката е неразделна и често са засичани заедно в елитни заведения и ресторанти.

За разлика от бившия й съпруг, Християн изглежда не обръща внимание на клюките за фолк звездата. Според последните слухове, въпреки че яростно отрича да е изневерила на мъжа си с Ники Михайлов, именно това е причината за развода й. Столични клюкари продължават да твърдят, че певицата е отдъхвала на френската ривиера с вратаря на националния отбор по футбол, а не както тя съобщава със съпруга си Димитър Андонов.