Мария Игнатова и милионерската щерка Гигова спретнаха сериозен сеир на парти, като се сблъскаха фронтално в столично заведение.

Двете двойки били принудени да присъстват на общо парти, организирано от компанията на известния Фънки – София Мюзик Ентерпрайсиз. Димитър Ковачев поканил приятелите си Мария Игнатова и Рачков на своя празник, който се състоял в заведението на Петко Димитров. До Петко съвсем нормално неотлъчно стояла половинката му Ели Гигова. Запознати припомнят, че собственикът на заведението Петко Димитров е не само екс съпруг на Мария Игнатова, но и баща на нейния син – Виктор. Двамата се разведоха преди две години и оттогава Мария е във връзка с Димитър Рачков, пише kliuki.bg.



Във въпросното заведение се намерили очевидци, които видели как Ели и Мария се засекли до дамските тоалетни. Първоначално си разменили остри реплики, след което буквално се нахвърлили една връз друга. След като разбрал за конфузната ситуация, Фънки помолил двете двойки да бъдат разделени и така Рачков и Мария били преместени на цели двайсет метра от масата на Петко и Ели. Както Фънки, така и Димитър Рачков, се бояли най-много от отмъстителния нрав на Петко Димитров и затова потулили Мария Игнатова чак в другия край на заведението. Опасявали се бившата му жена да не стане жертва на гнева му.